Voor deze prijs! het is al kerst!

  • fotolia-127734317-l-267650
Beleef een kerst in de bergen terwijl je geniet van een magische sneeuwsfeer!
Breng kerst door in de bergen door nu uw verblijf te boeken en breng onvergetelijke momenten van plezier door met familie of vrienden!

Geniet nu van een korting tot 15% op uw verblijf, het is alweer Kerstmis!

 
Kom van 20 tot 26 december het kerstdorp in Samoëns ontdekken:
Vier kerst in een magische omgeving waar ambachtslieden en verenigingen u graag verwelkomen. Een versiering rond de wol wordt in het dorp opgezet met "Tricote moi Noël". Ontmoet de kerstman tijdens de activiteiten en wandelingen.

Het dorp en het centrale plein worden omgetoverd tot een kerstdorp met een gebreide versiering met het collectief "Tricote moi Noël" in samenwerking met Bergère de France.
Bijna vijftien chalets die door verenigingen en lokale handelaars worden bewoond, strijken neer tijdens de eindejaarsvakantie in het hart van Samoëns. Geplaatst in een halve cirkel nabij de Halle de la Grenette en in de hoofdstraten, vormen ze een ware kleurrijke en magische agora.
Kinderen kunnen achter de slee van de kerstman aan rennen, meedoen aan het entertainment of zich vergapen aan de levende wieg, terwijl ouders genieten van warme donuts, wijn en chocola terwijl ze van chalet naar chalet lopen.
Elke avond nodigen we je uit om drie uur te ontsnappen in de magische kerstwereld van de Savooise bergen; zodat uw kerstvakantie overeenkomt met uw dromen. Animaties en wandelingen elke avond van de week.

Appartement vanaf € 396 (studio 4 personen)
vanaf 328,50 € / persoon (studio voor 4 personen + Grand Massif 6-daagse skipassen).
Reserveer online