Voorwaarden

Algemene verkoopvoorwaarden aan particulieren
 
Reservering en aanbetaling: Om zijn reservering te valideren, moet de klant de documenten / de pagina "contactgegevens" volledig en geldig invullen, de algemene verkoopvoorwaarden accepteren, het bedrag van de aanbetaling betalen en zijn reservering bevestigen / klikken op "Bevestiging reservering ".
 
Het bedrag van de aanbetaling moet binnen maximaal 7 dagen na de datum van de reserveringsaanvraag worden betaald. Na deze periode is beschikbaarheid niet gegarandeerd. De aanbetaling is 30% van het verschuldigde bedrag. Door op de link te klikken om uw aanbetaling online te betalen, bevestigt u zowel het huurcontract als de algemene verkoopvoorwaarden. Dit staat gelijk aan het ondertekenen van het contract. De reservering is definitief bevestigd wanneer de huurder het document met de titel "reserveringsbevestiging" ontvangt (verzonden naar het e-mailadres dat vermeld staat bij het invoeren van de contactgegevens).
Het saldo van het verblijf moet voor alle contracten uiterlijk 30 dagen voor aankomst worden betaald. Het niet betalen van het saldo 30 dagen of meer voor aankomst resulteert in annulering van het contract.
Bij een reservering die minder dan een maand voor vertrek is gemaakt, dient het volledige bedrag bij reservering te worden betaald.
 
De prijzen vermeld in de brochure en op de website zijn in euro's, inclusief alle belastingen. Ze worden alleen ter informatie gegeven en zijn onderhevig aan wijzigingen door onze hosts en serviceproviders. Ze worden definitief vermeld op het huurcontract of bij het zoeken naar beschikbaarheid van de online reservering.
 
Annuleringskosten :
 
Voor de 30ste dag voorafgaand aan de startdatum van de reservering: 30% van het bedrag van het verblijf.
Na de 30ste dag voorafgaand aan de startdatum van de reservering: het volledige bedrag van het verblijf.

Annuleringsvoorwaarden summer 2022:

Tot 30 dagen voor uw aankomstdatum: 0% van het totale bedrag van het verblijf
Van 30 tot 21 dagen voor uw aankomstdatum: 25% van het totale bedrag van het verblijf
Van 20 tot 8 dagen voor uw aankomstdatum: 50% van het totale bedrag van het verblijf
Van 7 tot 2 dagen voor uw aankomstdatum: 75% van het totale bedrag van het verblijf
Minder dan 48 uur voor uw aankomstdatum: 100% van het totale bedrag van het verblijf
 
Onze reserveringsservice biedt ook een annuleringsverzekering, VERBLIJFONDERBREKING, SNEEUWGARANTIE, EPIDEMISCHE / PANDEMISCHE VERLENGING (3,4% van het bedrag van uw verblijf), zodat u bij annulering een volledige terugbetaling kunt aanvragen, ongeacht de datum en reden . Bekijk de garanties.
 

 
Elke wijziging met betrekking tot de accommodatie zal, behalve met de voorafgaande toestemming van het VVV-kantoor van Samoëns, worden beschouwd als een annulering en zal daarom identieke kosten met zich meebrengen.
 
Annuleringsverzekering wordt u aangeboden op het moment van boeking.
 
Huurlasten en toeristenbelasting: De prijzen zijn inclusief alle kosten (water, elektriciteit, verwarming). In het resort is een toeristenbelasting van kracht, die tijdens het boeken moet worden betaald.

Huishoudelijk reglement: Bij verhuur in een appartementsgebouw zal de klant, als bewoner van het pand, het huishoudelijk reglement van de woning naleven. Deze regels worden door de eigenaar gepost of meegedeeld.
 
Slapen: Het pand mag niet worden bewoond door een aantal personen groter dan aangegeven in het contract, behalve met de voorafgaande toestemming van de eigenaar (kinderen worden geteld vanaf de leeftijd van 1 jaar). Indien nodig kan deze laatste extra huur claimen of de toegang tot het pand weigeren.
 
Waarborgsom: Bij het betreden van het pand kan een waarborgsom worden gevraagd van een door de eigenaar vastgesteld bedrag en vermeld op de huurovereenkomst. Eventuele breuk of schade, evenals schoonmaakkosten, worden van deze borgsom verrekend indien de huur niet in goede staat is achtergelaten. Anders wordt de aanbetaling binnen tien dagen na vertrek gerestitueerd.
Lakens en linnengoed: Tenzij anders vermeld op het huurcontract, is de levering van lakens en linnengoed niet inbegrepen in het huurbedrag (mogelijkheid tot verhuur).
 
Klachten: Elke klacht of geschil moet ons uiterlijk 1 maand na het einde van het verblijf bereiken. Na deze termijn kan de klacht niet in behandeling worden genomen. Als u binnen 30 dagen geen bevredigend antwoord ontvangt, kunt u contact opnemen met de toerismebemiddelaar, wiens contactgegevens en verwijzingsprocedures beschikbaar zijn op zijn site: www.mtv.travel. Het Tour Office