Offre bien être

  • spa-3184610-1920-466504
Is er een betere tijd in het jaar dan de vakantie om aan uw welzijn te denken en voor uzelf te zorgen? Hiervoor is de berg uw beste bondgenoot en Samoëns, een charmant semi-voetgangersdorp-resort, gelegen in het hart van de Giffre-vallei, belooft u een verandering van omgeving en totale verjonging in de idyllische omgeving van de Alpen.
Het resort is klaar om vakantiegangers te verwelkomen die deze zomer op zoek zijn naar een uitje en een andere omgeving!
Tussen rustige wandelingen, massages of gewoon ontspannen in speciale ruimtes, neem deze zomer de tijd om je los te koppelen en jezelf te laten gaan ...


Het verblijf is inclusief:
- accommodatie in een gemeubileerd appartement
- een ontdekkingsmassage van 30 minuten
- een Afghaanse mars
- een zintuiglijke wandeling


Wekelijks verblijf vanaf 253 € / persoon op basis van 2 volwassenen in een studio
vanaf 188 € / persoon op basis van 4 volwassenen in een gemeubileerd 1 slaapkamer appartement.

Kort verblijf 2 nachten (minimum) vanaf 168 € / persoon op basis van 2 volwassenen in een studio.
Aanbieding geldig van 01/06/2021 tot 15/09/2021.
 
 
Zintuiglijke wandeling
De natuur als spiegel van ons diepe wezen.
Of het nu wild, zacht of weelderig is, we zullen proberen af ​​te stemmen op de omringende natuur om contact te maken met onze eigen natuur. Ritme, stappen, pad, ademhaling, ontspanning, geluiden, meditatie ...
Zoveel tips om opnieuw verbinding te maken met onze omgeving en met onszelf.
Door middel van dit thema stel ik voor dat je je zintuigen een voor een gebruikt om de specifieke kenmerken van natuurlijke omgevingen te herkennen.
Deze actieve en gevoelige ontmoeting met de natuur voedt en verlevendigt onze organen en onze zintuigen die door de moderne beschaving worden opgewekt.
Het cultiveren van het vermogen van verwondering en verwondering verrijkt ons innerlijk leven en is bevorderlijk voor ons psychisch evenwicht: “we settelen”, we kalmeren “hier en nu”, we proeven intens van het huidige moment.
 

Afghaanse mars
De Afghaanse wandeling biedt de wandelaar een ontspannende en bijna meditatieve ervaring, het is een middel van mindfulness waarmee hij verder kan gaan, zonder vermoeidheid ...
Oorspronkelijk beoefend door de Maldaarse nomaden op de hoogvlakten van Afghanistan, combineert deze manier van wandelen ontspanning, ontspanning en een beter beheer van inspanningen in de bergen. Het benadrukt de synchronisatie van de ademhaling met het ritme van de stappen.

 
Spa Montagnes du Monde ® - Hotel en Residentie Alexane - ONTDEKKINGSMASSAGE - 30min
Zorg op maat, aangepast aan uw behoeften. Kies het ritme, de druk en het lichaamsdeel dat u wilt, met het advies van uw spa-behandelaar. • Ons advies: voor een diepgaande ontspanning maakt u uw massage compleet met een momentje in de ontspanningsruimte.
Reserveer online