Hotels

Een heerlijk familiehotel in het hart van de bergen waar Françoise & Olivier u vriendelijk ontvangen. Restaurant, bar met open haard, 2 verwarmde zwembaden, een binnen- en een buitenbad, spa, hot tub/stoombad/jacuzzi, fitnessruimte, tennisbaan, speelzaal. Skibushalte.
Ons hotel ligt in het hart van het dorp en combineert charme en traditie. Lounge, bar, terras, grote tuin van 1500 m². Uniek in de Giffre-vallei voor uw rust en welzijn: Himalaya zoutgrot, kniepees voetbad. GRATIS ontspanningsruimte.
Hotel ‘’Alexane’ telt 33 uitermate comfortabele suites die stijlvol en authentiek zijn ingericht. Op-en-top ontspanning: laat je verleiden door het wellnesscentrum, de verzorgingen in de Spa Montagnes du Monde® en de Italiaanse gastronomie van het restaurant.
Residentiehotel, een subtiele combinatie van hout en stoffen in warme tinten, de studio's / appartementen Neige en Roc combineren charme en verfijning. Restaurant, bar, tennisbaan, 2 zwembaden, sauna / hammam / jacuzzi, fitness, park 1 ha. Zoveel troeven voor een geslaagd verblijf!
Het hotel verwelkomt u in een rustige en familiale sfeer in het hart van de hoge Savoyaardse bergweiden in het gehucht Vercland.
Luxueus chalet met 9 Suites met terras op het zuiden en uitzicht op de bergen, in het hart van het dorp. Grote tuin van 1500 m². Uniek in de Giffre-vallei en biedt rust en welzijn: Himalaya zoutgrot, kniepees voetbad. GRATIS ontspanningsruimte.